Tiberghienweg 14 / 4567 BR Clinge (Nederland)

TYPE H- LIMITED EDITION
Op de toekomst gericht met een knipoog naar het verleden

TYPE H is een samensmelting van directe verwijzingen naar de voorganger met moderne oplossingen gecombineerd met de betrouwbare technologie van de huidige Citroen Jumper Het project is ontstaan als eerbetoon aan Flamino Bertoni en zijn citroen HY Caselani Automobili heeft op een ambachtelijke wijze een complete ombouwkit ontworpen en geproduceerd voor het chassis van de Citroen Jumper. 70TH anniversary TYPE H is in een beperkte editie van 70 eenheden voor elke versie verkrijgbaar.
Deze zeer bijzondere bestelbus is in diverse types verkrijgbaar en exclusief leverbaar door TYPE H retro conversions. Wij brengen het iconische gevoel terug van de originele Citroen HY met uitgebreide variatiemogelijkheden

Hoe u een Citroen Jumper transformeerd naar het nieuwe TYPE H

Type H conversion kit transformeert de Citroen jumper tot een rondrijdend eerbetoon aan de karakteristieke HY bestelbus.

Complete aankoop

U kan een nieuwe of gebruikte citroen jumper bestellen die uitgerust is met de ombouwkit TYPE H. Zowel rechts als links gestuurd.

Installatie ombouwkit op het voertuig van de klant

U levert zelf uw eigen voertuig aan welke wij dan voor u ombouwen. De voertuigen worden volledig op maat afgewerkt, helemaal volgens uw noden en wensen. Mocht u een van deze opties overwegen, dan nemen wij graag van te voren met u alle details door. Uiteraard word de TypeH in de door u gewenste kleur gespoten. De installatie van de kit op een nieuwe of gebruikte citroen kan enkel uitgevoerd worden door officiële dealers. Elke ombouw word geleverd met certificaat.

KLIK VOOR MEER INFO OP http://typeh.nl/

Hy1 Ombouw 9
Hy 1ombouw 12
Hy 1ombouw 14
Hy 2 Ombouw 1
Type H 007
1
2
3
4
5
6
7
8

Heeft u een vraag of wenst u een afspraak.

BEL +31 (0)114 31 21 90

Garantie

Op alle vervangen stukken en het werk krijgt u de nodige garantie. Zo stapt u telkens met een gerust gevoel in uw wagen.


Wij verzorgen tevens uw jaarlijkse APK keuring